Teknoloji

Apple Watch’un hayat kurtaran hikayelerine bir yenisi daha eklendi.

elma izle Zaman zaman bir kullanıcının hayatını nasıl kurtardığına dair hikayeler duyuyoruz. Sensörlerle dolu giyilebilir cihaz, siz onu takarken vücudunuzdaki çeşitli trend değişikliklerini algılayabilir. Yeni bir rapora göre Apple Watch Series 7, gastrointestinal kanamadanBir komplikasyonu önleyerek başka birinin hayatını kurtardı.

Apple Watch Series 7’nin hayatını kurtaran kişi, reddit’te yaşanan olayı şu şekilde anlatıyor:

“Geçen hafta öğle yemeğine çıktığımda biraz yorgundum, bu yüzden yemekten sonra hızlıca kestirmek için kanepeye uzandım. Biraz kestirdikten sonra saatimin bildirimlerine baktım ve kalp atışlarımın hızlandığını söyledim. 10 kere Rapor ettiğinizi gördüm. Pek umursamadım ve günün geri kalanı için iyi olacağını düşündüm ama durmadı. Bu yüzden doktorumla hızlı bir görsel görüşme ayarladım. Doktorum süreleri ve kalp atış hızımı kontrol ettirdi, oksijen seviyemi kontrol ettirdi ve sonra benim için 911 arandı.

Acil durum ekibi geldiğinde, şiddetli iç kanama Hemoglobin değerimin 3 g/dL’nin biraz üzerinde olduğunu ve normal değerimin 15 civarında olması gerektiğini söyledi. Aslında acil ekip önce kalp krizi geçirmiş olabileceğimi söyledi ama iç kanama olduğu ortaya çıktı. Acil durum ekibi gelmemiş olsaydı hayatta kalmayacak mıyımdediler.

Hemşirelere, doktorlara, kan bağışçılarına ve benimle ilgilenen herkese teşekkür etmek istiyorum ama Apple Watch’ım olmasaydı bayılır ve ölürdüm.

Kullanıcının reddit’te paylaştığı bu girişin ardından diğer reddit kullanıcıları da çok sayıda yorum yaptı. Bazıları Hgb fiyatının bu kadar düşmesinin genellikle bir günden fazla sürdüğünü söylemesine ve önceki günlerde kanlı dışkılamaların olmuş olabileceğini düşünmelerine rağmen yazardan bir yanıt alamadılar. Bu da durumu biraz şüpheli hale getiriyor.

Yani ne düşünüyorsun? Sence elma izle 7 Gerçekten kullanıcının hayatını kurtardı mı? Aşağıda yorumlarınızı bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu