Haber

Bahçeli’den sert tepki: Diyorum ya, kanları bozuk!

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:

Bin nasihat fayda etmez ama bazen bir musibet kendimize gelmemize sebep olur. Milli birlik ve beraberlik ruhuyla kenetlenmemiz gereken bir dönemdeyiz. Yaralıyız ama kesinlikle iyileşeceğiz. Manevi bir imtihan içindeyiz ama bu imtihandan alnımız açık olarak çıkacağız. Hayır ve şerrin Allah’tan geldiğine inanırız. Sarsıldık ama düşmeyeceğiz. Kötü şirketlere şahit olduk. Her çağda molozları ezen utanmaz insanlara şahit olduk. Halkımız yardım isterken, kâr ve faiz hesabı yapan vicdansızları öfkeyle izledik.

Türkiye’miz çok büyük bir felaketin pençesinde. Zor bir imtihan ve imtihandan geçiyoruz. 6 Şubat’ta meydana gelen çifte sarsıntı 110 bin kilometrekarelik alanda 10 il, 113 ilçe ve 6514 köyü vurdu.

Bilim adamları bu ikiz depremlerin 500 atom bombasının gücüne eşdeğer olduğunu iddia ettiler. Acılarımıza her gün bir yenisi ekleniyor. Şehirlerimiz harap durumda.

BAHÇELİ SHAKE BÖLGESİNE GİDİŞ

Sayın Cumhurbaşkanımız depremden harabeye dönen illerimizi dede ederek depremzedelerin acılarına ortak oldu.

Depremle mücadelede nifak tohumları ekmeye çalışanlar gibi olmayacağız. MHP Genel Başkanı olarak depremden zarar gören illerimizi ziyaret etmek için makul bir süre bekledim. Artık vakit geldi, yola çıkma zamanı. Çalışmaların aksamasına izin vermeden depremzedelerimizi tek tek ziyaret edeceğim.

Devlet nerede diyenlere birkaç sözüm var; Ben size söylüyorum, devlet bölgesinde her şey var, sadece devlet yok.

“SAHTEKARLIĞI BİLİYORUZ, GÖRÜYORUZ”

Afet derecesi yüksek olduğunda arama kurtarma çalışmalarında bazı eksiklikler olmaktadır. Dünyanın neresinde olursa olsun, böylesine yıkıcı bir felaketle baş etmek kolay değil. Gelmedi yetişemedi demek beyin sarsıntısı kadar yıkıcı. Önyargılı zihniyetlerden tiksiniyoruz. Gerçekleri çarpıtan iğne ile kuyu kazmak için yapılan işi sulandırmaya çalışan dolandırıcıları biliyor ve görüyoruz, nefesimizin ensemizde olduğunu biliyoruz ve biliyoruz.

“GERİMİZE YAKIN KENELERLE HESAPLAYACAĞIZ”

Baraj patladıktan sonra afet bölgesinde hizmet edenler ne? Devletin yapamadığı ne varsa, Sahabe ve Babalacılar’a düştü. Bu dolandırıcılar artık Türk televizyonlarında yer almamalı. Devleti aciz gösterircesine sosyal medyaya akın edenler, bindikleri yeri kestiklerinin ne zaman farkına varacaklar?

AFAD aracılığıyla yardım ve takviye yapılması en sağlıklı yoldur. Felaket günleri magazin haberlerine konu edenler insanlıktan mahrumdur. Birinin dışarı çıkıp şöhret araması ahlaksızlıktır. Enkazlarımızdan birini çıkaralım, işte o zaman sırtımıza yapışan kenelerle hesaplaşacağız.

KANSER HÜCRELERİ!

Türk devleti ayağa kalktı, isimsiz seferberlik duyurusu yapıldı. 70 ülke Türkiye’nin yardımına koştu. Hepinize teşekkür ederim. Belki yeri ve zamanı değil ama sormak lazım: Muhalefet ne yaptı? 6 Şubat depremini malzeme yapıp siyasi talanlara girişenler, Türkiye’yi işgal eden ve metastaz yapmaya çalışan kanser hücreleridir.

Cevabını aradığım ilk soru, Fransa’da yayınlanan ve zaman zaman peygamberimizin emanetlerine saldıran dergi ile CHP’nin başındaki kişi arasında bir fark gören var mı?

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu