Ekonomi

Bitget, Kadınların Blockchain Sektörüne Katılımını Destekleyecek Blockhain4Her Projesini Duyurdu

CV Labs tarafından 2024 Dünya Ekonomik Forumu kapsamında düzenlendi Web3 Merkezi DavosEtkinlikte bir duyuru yapan Bitget, kadınların kadın girişimciliğini teşvik etme çabalarını öne çıkaracağını, blockchain ve Web3 alanındaki başarılarını görünür kılacağını duyurdu. Blockchain4Hergirişimini duyurdu.

Basın açıklamasında, bu alandaki ilerlemelere ve artan kapsayıcılığa rağmen, cinsiyet ayrımı hala mevcut belirtti. Bitget tarafından yakın zamanda yapılan bir araştırma, blockchain finansman pazarındaki cinsiyet çeşitliliğinin sınırlı olduğunu ve kadınların liderliğindeki blockchain girişimlerinin yalnızca toplam finansmanı oluşturduğunu ortaya çıkardı yüzde 6’sıyarattığı söylendi.

Kadınlara kapsamlı destek, mentorluk ve kaynak sağlanacak

 

Cinsiyet önyargısının yaygınlığı “kabul edilemezgibi tanımlanır ” küçük şey , bu durumu değiştirmek için Blockchain4Her girişimine güveniyor. Kadınların liderliğindeki işletmelerin karşılaştığı zorluklara dikkat çeken Bitget, farkındalığı artırmak ve daha kapsayıcı bir finansman ortamı yaratmak için kolektif çabaları teşvik etmek için çalışıyor.

Blockchain4Her projesinin ana girişimleri de açıklandı

Kadın Girişimci Kuluçka Programları ve ‘Pitching’ Yarışmaları

Bu girişim kapsamında kadın girişimcilere özel olarak tasarlanan kuluçka programları başlatılacak. Programlar kapsamında destek, mentorluk ve kaynak sağlanacaktır. Kadın girişimciler, sunum yarışmalarında vizyonlarını sergileyebilecek ve potansiyel yatırımları güvence altına alabilecek.

Blockchain Zirvesi ve Ödüllerinde Kadınlar

Bu girişimle Kadınların başarıları kutlanacak ve tanınacaktır. Blockchain Tepesindeki Bayanlar ve Ödüller, kadın profesyoneller için ağ oluşturma, işbirliği ve topluluk yaratacak. Kadınların bu bölüme girmelerine ilham verilmesi amaçlanacak.

Elçilik programı

Projeye sektör liderleri de katıldı büyükelçi olmak davet edilecek. Elçiler kapsayıcı bir ortamı teşvik edecek ve değişiklikleri savunacak.

Bitget Genel Müdürü Gracy Chen, ” Hızla gelişen bir segmentte çeşitlilik ve katılım, sürdürülebilir büyüme için hayati öneme sahiptir. Blockchain4Her, blockchain alanındaki cinsiyet çeşitliliği açığını kapatma konusundaki kararlılığımızı yansıtıyor. Kuluçka programları, saha yarışmaları ve tanınma etkinlikleri Bu sayede kadınların Web3 ve blockchain alanında liderlik rollerini üstlenmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu girişim, blockchain’in gücü aracılığıyla daha adil ve kapsayıcı bir gelecek yaratmaya yönelik daha geniş vizyonumuzla uyumludur.” ifadesini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu