Haber

Letonya’nın son dakika galibiyetinin ardından Kuntz’tan bomba itiraf: İlaç almam gerekebilir

EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Türkiye, Letonya’yı 3-2 mağlup etti. Rekabette zor günler geçiren ay-yıldızlı ekipte maçın sonunda teknik direktör Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu.

“YİNE MÜCADELE OLURSA İLAÇ KULLANMAK ZORUNDA KALABİLİRİM”

Letonya maçlarının zorluğundan bahseden Kuntz, “Maçın bu kadar zor olmasına şaşırmadım. En son geldiğimizde böyle bir maçtı. Kesinlikle Letonya çok coşkulu oynadı, bir dahaki sefere böyle bir maç olursa ben de beklerim.” Muhtemelen uyuşturucu kullanmanız gerekiyor.” söz konusu.

Kuntz’un açıklaması şöyle:

“İKİNCİ HEDEFİMİZİ VEREBİLİRİZ”

“Kazandığımız için mutluyuz ama Letonya’da üçüncü kez böyle bir maç yaşamamıza gerek yok. İki maç benim için yeterliydi. İkinci golümüzü verebilirlerdi. Orada gol atsaydık maç biterdi.” biraz sakinleşti.Letonya’nın nasıl oynayacağını biliyorduk denedik ama yine de durumu bulabiliyorlar.İlk yarı bazı oyuncularımız tam istediğimiz gibi olmadı bunu tartıştık ve ikinci yarı biraz daha sertleşti. kuvvetli.

“SONUNA KADAR MÜCADELE EDİYORUZ”

Oyuncularımızın bir kısmı 2 haftadır istirahat ediyor, bir kısmı Pazar günü oynadı. O yüzden bu maç için takım içinde dengeyi bulmak biraz zor oldu. Sonuna kadar savaştık, pes etmedik ve galibiyeti aldık. Galler maçının analizini yaptık ve bugün değerli oyuncular kırmızı kart gördü. Samsun’a gideceğim için çok mutluyum. Bana çok güzel bir atmosfer olduğu söylendi. Şu anda en önemli şey takımın koşulsuz desteği. Bu konuda sana yalvarıyorum.

“SALDIRICI ELEŞTİRİLER ALIYORUM”

Letonya karşısında istediğimiz oyunu oynayamadığımız için çok fazla eleştiri yapılmamalı. İrfan Can’ı kadroya davet ettiğim için aşağılayıcı eleştiriler aldım ama bu milli oyuncu. Biz böyle inanıyorsak herkes bu oyunculara inanmalı. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Letonya’nın teknik direktörü takımı yeterince hazırladı, çok dirençli oynadılar. İkinci yarıda oyuncularımız daha iyi oynadı. Değişikliklerimiz katkıda bulundu ve oyun içi baht biraz bizim tarafımızdaydı.

“DENGEYİ ARAMAK ZOR OLDU”

Oyuncularımızın farklı kondisyon seviyeleri vardı. Bazıları 2 haftadır dinleniyordu, bazıları ise yeni oynamıştı. Bu dengeyi bulmak biraz zordu. Gol yediğimizde benim üzülmemle Türk taraftarın üzülmesi aynıydı, hiçbir fark yoktu. Bir de şu vardı; Sonuna kadar zorlayacağımızı biliyorduk. Buraya son gelişimiz olduğu için son ana kadar umutluydum.

“TÜRK MİLLETİNİN GURUR DUYMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

3. golü izleyince Barış’ın sağ kanattan topu getirmesi ve İrfan’ın inanıp orada olması her millete nasip olacak bir durum değil. Bence Türk milleti gurur duymalı. Bu maç öncesinde takım içindeki fiziksel denge biraz farklıydı. Hakan ve Orkun bu dönem 50’den fazla maça çıktı. Onları aynı seviyeye getirmek kolay değil. Bu maçın ardından herkesin maç temposunun geri döndüğünü ve bir sonraki maça daha hazır çıkacağını düşünüyoruz.

“BİRLİK OLURSAK AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDEBİLİRİZ”

Henüz genç bir grubuz. Bu maçı galibiyetle tecrübe etmek kadromuz için daha kolay olacaktır. Samsun’a gidiyor olmamız beni çok mutlu ediyor. Orada son milli maçı oynayalı sanırım 30-35 yıl oldu. Milli Takım herkesin desteğini hak ediyor. Birlikte Avrupa Şampiyonasına gidebiliriz.

haber-hanak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu