Haber

Mardin’de aileler arasında “muhtarlık” kavgası: 5 yaralı

İddiaya göre, 18 Ocak’ta kırsal Kuyulu İlçesi’nde iki aile arasında 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin adayının belirlenmesi konusunda tartışma çıktı. Sözlü tartışma, taş ve sopalı kavgaya dönüştü.

Kavgada, Abdullah A., Abdulhalit A., Suat A., Vefa A., Kenan A. ve Zerga A. ile Ahmet Ç., Abdulilah Ç. ve Behiye Ç. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi ile Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 8’i tedavilerinin ardından taburcu edilirken, 1’inin durumunun ağır olduğu belirtildi.

KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI, 2 KİŞİ SORUNLU OLDU

Olayın ardından akşam saatlerinde kırsal Kuyulu Mahallesi’nde araçlarıyla karşılaşan aileler birbirlerini kovalamaya başladı. Kırsal Yaylı Mahallesi’nde bir süre sonra 34 DLY 554 plakalı otomobil ile 47 AU 040 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıkarak devrildi. Kazada isimleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı.

Olay yerine gelen ailelerin yakınları, kaza yerinde birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Kavga sırasında 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi ile Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından jandarma ekipleri yolu bir süre trafiğe kapattı. Mahallede geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: NTV

haber-oguzeli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu