Haber

Mustafa Yalçın’dan Talasgücü ziyareti

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Talas Belediye Başkanı ve Talasgücü Belediyespor Onursal Lideri Mustafa Yalçın, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkma mücadelesi veren Talasgücü Belediyespor’u Antalya kampında ziyaret etti.

Başkan Yalçın, orta devre kampı kapsamında Antalya’da Talasgücü Belediyspor’dan futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerle görüşmeye geldi.

“ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ”

Burada bir konuşma yapan Lider Yalçın, 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 31 puanla namağlup zirveyi paylaşan takımın başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Güzel bir kampın haberini alınca sevindik. Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuzdur. Sizler elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Öğretmenlerimize ve yönetim kurulumuza teşekkür etmek istiyorum. Sen ve biz iyi bir iş çıkarmaya çalışıyoruz. Hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bundan şüphemiz yok. Biz buna yürekten inanıyoruz.” dedim.

Başkan Yalçın, grubun istek ve dileklerini bir kez daha gördüklerini belirterek, “Bilindiği üzere 9 galibiyet, 4 beraberlik ve namağlup BAL’da ilk 10 takım arasında yer alıyoruz. Bu başarı ve şevki gösteriyor. hocalarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.Türk sporuna hizmet eden tüm takımlara ve tüm gençlere başarılar diliyorum.Kazasız, sakatlıksız bir sezon diliyorum.” dedi.

Teknik Müdür Halil Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ayağına sağlık Başkanım. Bizi onurlandırdınız.” sözlerini kullandı.

“SİZLERE ŞAMPİYONLUĞU VERMEK İSTİYORUZ”

Oyuncular adına konuşan takım kaptanı Canberk Soykuvvet, “Bizi ziyarete geldiğiniz için teşekkür ederiz. Maddi ve manevi desteğinizi her zaman hissediyoruz. Tanrı seni korusun. İnşallah sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşıp sizlere sunacağız.” görüşlerini dile getirdi.

Orta devre kampını Antalya’da geçiren Talasgücü Belediyespor, 10 günlük programın ardından 18 Ocak Çarşamba günü Kayseri’ye gelecek.

Sarı-lacivertli ekip, 29 Ocak’ta başlayacak ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Develigücü ile karşılaşacak.

kiziltepe-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu