Teknoloji

Samsung Galaxy S23 Ultra kamera performansıyla sadece 10. sırada yer aldı

Galaxy S23 Ultra çok uygun fiyatlı bir kameraya sahip olabilir. Ancak DxOMark’a göre rakipleri arasında en iyisi değil, hatta bu konumdan oldukça uzak.Sıralamaya göre, yeni üst düzey S23 Ultra 10. sırayı alırken, aralarında Huawei, Google, Honor, Apple ve Xiaomi’nin de bulunduğu diğer birçok markanın akıllı telefonları daha üst sıralarda yer aldı.

DxOMark, her zamanki gibi, kamera deneyiminin hem artılarını hem de eksilerini listeliyor. İyi tarafından bakarsak, Galaxy S23 Ultra’nın kamera sistemi her açıdan iyi performans gösteriyor ve bu da onu çok yönlü mükemmel bir kameralı cep telefonu yapıyor. Samsung’un son çıkan telefonlarına bakıldığında bunun genel bir tema olduğu söylenebilir. Bu telefonlar, donanımdan yazılıma kadar sağlam bir genel deneyim sunmayı başarıyor.

Diğer artılar arasında eleştirmenler fotoğraf hilesi, fotoğraf ve görüntü kaydında başarılı otomatik odaklamaVe Uzak mesafeden güçlü telefoto yetenekleriGalaxy S23 Ultra kamera sistemini şu özellikleriyle övüyor:

Galaxy S23 Ultra’nın eksi tarafında, düşük ışık koşullarında görüntü detayı kaybı, deklanşör gecikmesiVe arkadan aydınlatmalı sahnelerde odak ve pozlama ile dengesizliklerolmak üzere birkaç alanda yetersiz kaldıklarını belirtmektedirler.

Samsung’un en güçlü S serisi akıllı telefonu, DxOMark sıralamasında ilk 5’e giremiyor. Galaksi S23 Ultra, Google Piksel 7Ve Vivo X90 Pro+ABD ile 10. sırayı paylaşıyor ve bu telefonların her biri arka kamera alanı için 140 puan alıyor.

Galaxy S23 Ultra’nın özçekim kamerası 137 puanla Asus ZenFone 7 Pro ile berabere kalıyor ve her iki telefon da bu kategoride 10. sırada yer alıyor.

Birincil kamera listesinde daha yüksek puan alan cihazlar Huawei Mate 50 Pro, Google Piksel 7 Pro, Onur Magic4 Ultimate, iPhone 14 ProVe ProMax, Huawei P50 Pro, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Maksve sonunda Xiaomi Mi 11 Ultraformda listelenmiştir.

habertarsus.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu